Tandemový seskok padákem

Tandemový seskok padákem
Vaše hodnocení:Bez hodnocení
Cena od: 3 996 Kč

Jeden z nejoblíbenějších adrenalinových zážitků vám nabídne tandemový seskok padákem z výšky 4000 metrů. Pocit volného pádu, lehké mrazení, adrenalin vystoupaný do maximální výše a rychlost převyšující až 200 km/h fascinuje lidi po celém světě. Rozhodně se ale není čemu divit.

Tandemový seskok padákem má jednu obrovskou výhodu, k seskoku nepotřebujete žádný speciální výcvik a lékařskou prohlídku. Stačí pouze malá základní instruktáž zkušeného parašutisty a může se jít na věc.

Průběh zážitku:

Po počátečním seznámení s vaším tandempilotem budete částečně seznámeni se základními principy tandemového seskoku. Poté se ustrojíte do speciálního postroje určeného pro seskok padákem. Vystoupáte letadlem L-410. Turbolet do výšky potřebné k seskoku, většinou cca 4000 metrů. Váš tandempilot si vás připne ke svému postroji a společně vyskočíte. Samotný volný pád trvá cca 45-50 sekund při rychlosti cca 200 km/h. Padák otevře tandempilot a to ve výšce cca 1500 metrů a následuje 5-10 minut volného letu padákem, který si během letu můžete vyzkoušet řídit. Před přistáním se znovu chopí „kormidla“ zkušený tandempilot a následuje měkké přistání.

Tandemový seskok padákem

Tandemový seskok je úžasným adrenalin

Předpoklady:

Tandemový seskok padákem může absolvovat každý ve věku od 10ti do 100 let a kdo zároveň netrpí chorobami, které by bránily seskoku jako epilepsie, cukrovka či závažná srdeční choroba. Maximální možná váha je 100 – 110 kg s možností konzultace pokud vážíte o trochu více. Děti do 18 let mají tandemový seskok padákem dovolen pouze se souhlasem rodičů. Lidé nad 65 let musejí mít seskok padákem písemně dovolen od svého lékaře.

Na tandemový seskok padákem se vybavte sportovním oblečením. Zdarma vám při seskoku zapůjčí nezbytné vybavení, kombinézu, brýle, které je možné nasadit i přes klasické brýle a kontaktní čočky. V chladnějším počasí se doporučujeme pod kombinézu vzít rukavice.

Tandemový seskok padákem obsahuje:

  • pozemní přípravu a instruktáž
  • zapůjčení nezbytného vybavení
  • volný pád z výšky cca 4000 metrů
  • 5 – 10 minut volný let padákem
  • certifikát o absolvování seskoku

dle lokality je možné na místě také pořídit multimediální záznam vašeho seskoku. Cena takového DVD se pohybuje v řádu 2000,-Kč.

Lokality

Příbram, Kolín, Most, Prostějov, Kunovice.

Dále je možné sjednat tandemový seskok padákem také v Mladé Boleslavi, Hradci Králové, Plzni, Hořovicích, Klatovech či Olomouci – zde se ale průběh a program zážitku může lišit z důvodu jiného poskytovatele seskoku. Více informací dole na této stránce.

Doba trvání

1,5 až 2 hodiny

Počet osob

1 osoba

Sezóna zážitku

Březen až listopad

Lokality a objednávka

Typ a varianta zážitkuCena
Příbram / Středočeský kraj pro 1 osobu 3 996 Kč
Kolín / Středočeský kraj pro 1 osobu 4 188 Kč
Most / Ústecký kraj pro 1 osobu 3 996 Kč
Prostějov / Olomoucký kraj kraj pro 1 osobu 4 188 Kč
Kunovice / Zlínský kraj pro 1 osobu 3 996 Kč
Olomouc / Olomoucký kraj pro 1 osobu 4 188 Kč

Máte zájem o jiné lokality? Nabízíme vám následující místa. Program a průběh zážitku se v těchto lokalitách může lišit z důvodu jiného poskytovatele zážitku. Veškeré informace získáte na stránkách partnera po kliknutí na danou lokalitu, kde zároveň můžete provést objednávku.

Fotogalerie – Tandemový seskok padákem

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bez hodnocení tohoto zážitku

Zanechte hodnocení tohoto zážitku

Vašich názorů si velmi ceníme. Z tohoto důvodu můžete přidávat vaše zkušenosti se zakoupenými zážitky. Vaše cenné rady mohou pomoci dalším kupujícím. Uveďte prosím plusy a mínusy zakoupených zážitků a pomozte nám vybrat ty nejlepší zážitkové dárky.
Vaše hodnocení: